Sälen Indoor Shooting

 

Boka vårens träning!

10% rabatt
Boka in Ditt jaktlag nu!
Under hela maj erbjuder vi 10% rabatt för jaktlag som bokar sin skytteträning hos oss!
2016-04-19


Aktuellt

--

PREMIÄR!
1 december öppnar vi portarna!
Boka in din tid för skytteträning redan nu!
2015-11-23


Om Simtarget, vår skyttesimulator!

Simtarget är ett professionellt system för seriös skytte träning. Simtarget har hög precision och återger full ballistik med möjlighet att välja bland 2400 olika patroner, resultat med pipspårning mm och har kvalitet för realistisk skytteträning. Alla komponenter är tillverkade och anpassade till sitt syfte, ex minimalt med rörliga delar i avtryckarsystemen, anpassade kolvar, kamera som är IR anpassad till rätt våglängd, mm. Simtarget erbjuder trådlösa vapen med radiolänk i, vilket ger respons inom 3 mikrosek. Detta ger oss möjlighet att presentera resultat av skyttet som ingen annan är i närheten av. Det finns även en enhet att montera på riktigt vapen. Allt för att ge största möjliga kvalitet, samtidigt som det skall vara enkelt att använda.

På marknaden finns idag några "lågnivå system" som man kan betrakta som leksaker, dessa levereras ofta med plastgevär eller modifierade softair guns, samt icke anpassade, bristfälliga komponenter och är därför instabila i drift och överkänsliga för ljusförhållanden mm. Dessa system är fel val för jägare och professionell skyttar, de passar bättre på "lekland för barn" och tivoli.

Simtarget används för skytte träning och bl a använder Svenska Jägareförbundet, Aimpoint, SÄPO (tactical) m fl. våra system för utbildning av nya och gamla jägare/skyttar.
Kunder som dessa borgar för att Simtarget är en kvalitetsprodukt.

Simtarget innehåller simulerad jakt på:

* Älg
* Björn
* Rådjur
* Hjort
* Vildsvin
* Änder
* Fasan
* Ripa

Lerduveskytte

* Skeet
* Trap
* Dubbeltrap
* Nordisk trap
* Compac sporting mm.

Hela jägarexamen, björnpasset, björneftersöksprovet, löpande älg, vildsvins-banor, skidskytte nöjesskytte på ölburkar, mm mm.

RING OCH BOKA NU! 0280-218 28


Sälen Indoor Shooting
Besöksadress: SP Aktivitetscenter
Telefon: +46 (0)280-218 28
E-post: info(a)salenskytte.se
Facebook: https://facebook.com/salenskytte
Startsida